vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Vermiste Belgische toeriste dood teruggevonden in Nepal

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers Het lichaam van een Belgische toeriste (23) die sinds 31 mei werd vermist in Nepal is teruggevonden in een ravijn, aldus The Himalayan Times.

De vrouw maakte een solotrektocht door de Langtangvallei. Het is onduidelijk hoe de jonge vrouw om het leven gekomen is. Het lichaam zal worden overgebracht naar Kathmandu, de hoofdstad van Nepal, voor verder onderzoek.

Zoekactie

Familie en vrienden van het slachtoffer waren ter plaatse al een zoekactie begonnen. Ook de locale hulpdiensten zochten al dagenlang naar de Belgische vrouw.

Koffer

De toeriste wilde met een avontuurlijke wandeltocht haar verblijf in Nepal afsluiten waar ze drie maanden lang vrijwilligerswerk deed. Ze had haar koffer achtergelaten in een hotel om deze trektocht te maken.

Op 6 juni zou de jonge vrouw haar koffer ophalen. Een dag later stond een vlucht naar Delhi (India) op het programma en van daaruit zou ze op vrijdag 8 juni naar Brussel terugvliegen. Maar ze keerde niet terug waardoor de familie ongerust werd en de politie inschakelde.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739