vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Vliegmaatschappij Qantas waarschuwt voor afname winst

Reizigers naar peru opgepast: toename gele koorts gevallen De nationale vliegmaatschappij van Australië, Qantas, geeft een winstwaarschuwing af. De winst van het gebroken boekjaar 2011/2012 zal na verwachting tot 90 procent lager uitvallen, zo laat een woordvoerder weten.

De eerste helft van het boekjaar liep in december af, toen daalde de nettowinst al met 82 procent.

Vorige week maakte Qantas bekend het bedrijf te splitsen in een internationale tak en een bedrijf voor de binnenlandse vluchten. Qantas maakt verlies op de internationale vluchten, maar de binnenlandse vluchten zijn wel winstgevend.

Qantas noemt als oorzaak van de winstdaling, de economische situatie in Europa. Ook de hoge brandstofkosten zijn een groot probleem voor de Australiers.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739