vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Vrouwen missen frikandel en kaas het meest tijdens de vakantie

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag Vrouwen missen Nederlandse voedingsproducten tijdens de vakantie (28%). Dit is gebleken uit een online enquête van de website Reisgraag.

Van de mannen gaf 19,6% aan de voedingsproducten te missen. De vakantievierende vrouwen blijken vooral niet zonder de frikandel, kroket en kaas, te kunnen.

Indien er producten meegenomen worden op vakantie, nemen mannen het liefst kaas mee, bij vrouwen gaat de voorkeur uit naar koffie en thee. Opvallend is dat 27,3% van de toeristen die met het vliegtuig reizen, voedingsproducten meenemen van thuis. Als men met de auto reist, is dit maar 20%.

Vrouw pakt de koffer in, ook voor de man

Precies 37,3% van de mannen laat zijn koffer inpakken door zijn vrouw. Ook geldt hoe ouder de man is, hoe vaker de vrouw de koffer van haar man moet inpakken.

Opvallend is dat als de vrouw de koffer van de man inpakt, er vaker iets vergeten wordt (21,1%) dan wanneer hij hem zelf zou inpakken (19,2%). Een checklist kan hierbij helpen, er wordt in slechts 11,8% van de gevallen iets vergeten bij het gebruik hiervan.

Vliegtuig populairste vervoermiddel voor vakantie

Uit het onderzoek is gebleken dat vrouwen vaker met het vliegtuig op vakantie gaan dan mannen. Echter gaan mannen juist weer vaker op vakantie met de auto.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739