vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Welkom bij Reisverzekering Blog

Reisverzekering Blog is een onafhankelijke nieuwsblog over reisverzekeringen. Op dit blog zullen wij regelmatig interessante, prikkelende, kritische en nieuwswaardige artikelen plaatsen.

Natuurlijk kunnen onze bezoekers ook interactief met ons communiceren over het onderwerp reisverzekeringen. Dus heb je een goede of slechte ervaring, laat het ons en andere lezers weten. Maar maak ons ook deelgenoot als het gaat om handige tips om reisverzekeringschade te voorkomen. In principe zijn we in alles geïnteresseerd als het maar over reisverzekeringen gaat.

Bij deze nodigen wij ook alle reisverzekeraars uit om ons te verrassen met productinformatie, uitbreidingen, speciale acties enzovoorts. Kortom, Reisverzekering Blog moet uitgroeien tot een handige informatiebron met actuele wetenswaardigheden.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739