vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Wintersport begint in Nederland

Reizigers naar peru opgepast: toename gele koorts gevallen De gehele maand oktober viert de Nederlandse Ski Vereniging de start van het nieuwe wintersportseizoen.

Gedurende deze maand worden er zo’n honderd aantrekkelijke activiteiten georganiseerd bij de vele wintersportlocaties die Nederland rijk is. De vereniging viert haar 85ste verjaardag tijdens deze speciale editie van ‘Wintersport begint in Nederland’.

Wintersportsfeer

Open dagen, SneeuwFit-trainingen, proeflessen, demonstraties, diverse cursussen en materiaaltests; de ruim vijftig meewerkende organisaties organiseren deze maand allerlei activiteiten om je alvast in de wintersportsfeer te brengen.

Nederland leent zich uitstekend voor een dagje wintersport op één van de indoor rol- en sneeuwbanen. Liever naar een outdoor-baan? Die zijn er ook, net als de outdoor-activiteiten van de verschillende verenigingen. Op de kalender van de Ski Vereniging vind je meer dan honderd activiteiten waarvan er altijd wel een bij jou in de buurt is.

Wintersport voorbereiding

Een goede voorbereiding op de wintersport begint thuis. Nog steeds gaan veel Nederlanders ongeoefend op wintersport. Dat is jammer, want je kunt veel doen om je optimaal voor te bereiden en daar meer te genieten. Verenigingen verspreid over het gehele land bieden trainingen aan onder professionele begeleiding. Neem eens een les om je techniek bij te schaven of ga vrij skiën of snowboarden. Wintersport begint tenslotte in Nederland.

Voor informatie over alle activiteiten: www.wintersport.nl/kalender

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739