vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Wintersport en feest op de Franse skipiste

Wintersport en feest op de Franse skipiste

Wie de jaarwisseling in de sneeuw wil beleven kan terecht in de Franse Alpen, er worden tijdens Oud & Nieuw diverse feesten georganiseerd.

Voor veel wintersporters is de après-ski minstens zo belangrijk als het skiën zelf. De keuze voor een bestemming hangt dan ook vaak af van de hoeveelheid goede restaurants, de clubs, cafés en niet te vergeten de vele festivals en andere activiteiten

Dansen op de Franse skipiste

In skidomein Portes du Soleil luisteren verschillende muziekstijlen dit jaar de pistes op. Allereerst is er het Rock The Pistes Festival van 20 – 24 maart 2013. Later in het seizoen verwelkomt Les Portes du Soleil de beste jazz muzikanten van de wereld tijdens Jazz Up van 6 – 12 april 2013. In Chamonix keert dit jaar het Black Weekend terug: van 7 tot 10 maart 2013 komen muzikanten, skiërs en kunstenaars samen tijdens dit bijzondere culturele evenement.

La Folie Douce in Méribel

De La Folie Douce barren in Val d’Isère en Val Thorens zijn al jaren een succes. Er is nu goed nieuws voor feestgangers in Méribel, want deze formule van lekker eten en goed clubben komt dit jaar ook naar dit dorp. De bar komt bij het middenstation van de nieuwe Saulire Express lift en opent in december zijn deuren.

Hoe beter het nieuwe jaar in te luiden dan feestend in de sneeuw op een groot podium met andere feestgangers. Dat kan dit jaar op vele plekken:

  • Dance Party on the Snow in Courchevel
  • Nuit du Pompon Rouge in La Plagne
  • Boots Party in Les Contamines Montjoie
  • Nouvel An Party in Praz sur Arly
  • Fire Mix party met Martin Solveig in Tignes
  • Revival Party in Samoëns

Wintersporten en een feestelijke jaarwisseling op de Franse skipiste, een leuk vooruitzicht.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739