vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Wintersport voor grote families in Savoie Mont Blanc

Wintersport voor grote families in Savoie Mont Blanc

In veel wintersportbestemmingen van het Franse Savoie Mont Blanc past men grote chalets aan voor de ontvangst van de hele familie.

Het luxe Chalet Javen in Megève is een oude boerderij van 520m² met 6 slaapkamers. Midden in het bos met uitzicht op de Mont Blanc staat het Chalet Cornillon in Cordon voor 25 personen. Dit huis is alleen bereikbaar met sneeuwschoenen en er staat een rupsvoertuig voor het halen van proviand.

In Val d’Isère staat familiehuis ‘Les 5 frères’ dat speciaal is ingericht voor kinderen, met een speelruimte en oppasservice. In résidence MGM Kalinda in Tignes 1800 bieden de grootste appartementen plaats aan 10 personen.

Kinderen gratis skipas

Wel 20 wintersportplaatsen bieden een gratis skipas voor kinderen onder de 5 jaar. In Bonneval sur Arc, Les Arcs, la Plagne, les Aillons Margériaz, les Saisies, Peisey Vallandry Savoie Grand Revard en Val Thorens geldt dit zelfs voor kinderen onder de 6. In Sainte Foy Tarentaise betaalt helemaal niets voor kinderen tot 7 jaar.


Reisverzekeringblog.nl tip: Ga jij naar de Franse Alpen voor wintersport? Sluit altijd een reisverzekering af met wintersportdekking. Dan is niet alleen jouw ski-uitrusting en skipas verzekerd, maar ben je ook gedekt tegen kosten wanneer je gered moet worden van een berghelling of met een banaan van de piste naar het dal moet worden vervoerd. Lees hier meer over een wintersport reisverzekering.


Oefenen voor alle leeftijden

Rustig het skiën onder de knie krijgen, het gevoel weer terugvinden of angsten overwinnen. Dat kan in steeds meer speciale oefengebieden voor alle leeftijden. Het Espace Joyère in Le Grand-Bornand is ideaal: makkelijk bereikbaar, pistes in het bos en heeft een prachtig uitzicht. Samoëns 1600 heeft een oefengebied met zeven liften en een transportbaan. De Zen Zone van Méribel biedt drie pistes speciaal voor kinderen en beginners en het Espace Mappys in Les Gets is helemaal gratis en aangepast aan beginners van alle leeftijden.

‘Famille plus’

In Savoie Mont Blanc beschikken 24 wintersportbestemmingen over het label Famille Plus Montagne. Dit keurmerk staat garant voor goede faciliteiten, speciale activiteiten, leuke kortingen en een hartelijk ontvangst voor families met kinderen.

Meer informatie: www.savoiemontblanc.com

Video een dag in de Sneeuw op de Franse Alpen

Bekijk de video hieronder:

[youtube]https://youtu.be/WW9ZyxTulf8[/youtube]

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739