vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Nieuwe wintersport website van Duits verkeerbureau

Wintersport in Duitsland

Wist je dat de eerste skilift ter wereld in Duitsland stond?

Al in 1908 werden skiërs in het plaatsje Schollach in het Zwarte Woud over een lengte van 280 meter de berg opgesleept naar het 32 meter hoger gelegen bergstation.

Ruim 100 jaar later komt Germany Travel met een primeur: op www.germany.travel/winter zijn de wintersportmogelijkheden in Duitsland voor de eerste keer gebundeld. Gepresenteerd in vijf overzichtelijke categorieën is informatie te vinden over klassieke winteractiviteiten als skiën, langlaufen en sneeuwschoenwandelen en stoere outdoorbelevenissen als overnachten in een iglo, snowkiten op kilometerslange vlaktes en rodelen op natuurbanen.

En de meer dan 20 wintersportgebieden zijn nog snel bereikbaar ook.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739