vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Zelfverbranding voor de Nederlandse ambassade in Jakarta

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers Een Nederlandse man heeft zichzelf in brand gestoken voor de Nederlandse ambassade in de Indonesische hoofdstad Jakarta. Dat laat het ministerie van Buitenlandse Zaken weten.

De man is met ernstige brandwonden opgenomen in een ziekenhuis. Het lichaam van de man is voor meer dan zeventig procent verbrand. Over het motief van de zelfverbranding bestaat voorlopig geen duidelijkheid.

Voor de ambassade overgoot hij zichzelf met benzine en stak zich in brand. Vervolgens probeerde hij op het terrein van de ambassade te komen. De man van 69 werd tegengehouden door beveiligers, die het vuur doofden.

De Nederlander, die in Jakarta woont, werd daarna zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de Indonesische politie had de man een tasje bij zich met daarin een kopie van zijn paspoort, een fles water, wat geld en een paraplu. De man zou ook een aantal persoonlijke documenten in brand hebben gestoken.

//
//

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739