vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Allianz

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Zware aardbeving treft het oosten van Indonesië

Het oosten van Indonesië bij de provincie Papua Barat is maandag getroffen door een zware aardbeving, zo laten persbureaus weten. De beving had een kracht van 6.1 op de schaal van Richter.

Het episch centrum lag op ongeveer 70 kilometer ten zuidoosten van de stad Tambraw op ruim 18 kilometer onder het aardoppervlak. De beving duurde ongeveer 10 seconden. Gebouwen in de hoofdstad Jakarta stonden kort te schudden, aldus ooggetuigen.

Tsunami

Er is geen sprake van gewonden of schade aan gebouwen in Indonesië. Er was volgens de autoriteiten geen reden om een tsunami-waarschuwing af te geven.

Indonesië ligt op de zogenaamde Ring of Fire, het gebied rond de Grote Oceaan met verhoogde seismische en vulkanische activiteit. Het land wordt daardoor regelmatig getroffen door aardbevingen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *