vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Allrisk Annuleringsverzekering uitkomst voor Oranjefans

Het WK voetbal is goed begonnen voor het Nederlands Elftal. Mocht Nederland de finale halen, dan biedt Europeesche Verzekeringen vakantievierende voetbalfans de mogelijkheid om thuis de finale te kijken.

Met de Allrisk Annuleringsverzekering kunnen reizigers zelf bepalen om welke reden zij niet op vakantie willen. Ook als die reden een WK-finaleplaats voor het Nederlands Elftal is.

Allrisk Annuleringsverzekering

Veel Nederlanders volgen het WK Voetbal op hun vakantiebestemming, maar als Nederland in de finale komt, kijken de meesten toch het liefst in eigen land. Als Oranjefans deze beslissende wedstrijd graag thuis willen bekijken, dan kunnen zij hun vakantie annuleren of afbreken. De Allrisk Annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt in dat geval de annuleringskosten, en voor dit speciale event ook het reguliere eigen risico van 25%.

Om voor de WK finale gebruik te maken van de Allrisk Annuleringsverzekering, kunnen supporters deze nog afsluiten tot uiterlijk 8 juli 2014. De verzekering kan zowel kortlopend als doorlopend worden afgesloten. Dat kan bij Reisverzekeringblog.nl:

Voordelen van de Europeesche reisverzekeringen

Bij de Europeesche ben je verzekerd van kwaliteit en een efficiënte dienstverlening. De verzekerde staat centraal. Alle voordelen van de Europeesche op een rijtje:

  • Gespecialiseerd in het verzekeren van vrije tijd.
  • Vernieuwende verzekeringen en goede kwaliteit.
  • Goede bereikbaarheid, ook telefonisch.
  • Europeesche Hulplijn is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.
  • Hulpverlening door de alarmcentrale van SOS International.
  • Winnaar Veer voor de Beste Reisverzekeraar 2012.
  • De Europeesche is onderdeel van ASR Nederland.

Heb je een vraag over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739