vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Duitsland favoriet bij Nederlanders

duitsland Nederlandse toeristen zijn trouwe bezoekers van Duitsland. Nederlanders zijn zelfs met 11 miljoen toeristen de grootste groep buitenlandse bezoekers, dat heeft de Duitse VVV bekendgemaakt. De jaren daarvoor voerden de Nederlanders de lijst ook al aan.

Zwitsers komen op de tweede plaats met bijna zes miljoen toeristen op de tweede plaats. De Amerikanen volgen met 5 miljoen toeristen. Opvallend is de afname van Russische toeristen in Duitsland (2,4 miljoen) het afgelopen jaar.

Vorig jaar was een recordjaar voor de toeristenindustrie in Duitsland. Nooit eerder kreeg ons buurland zoveel gasten op bezoek.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739