vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Europeesche introduceert directe schadevergoeding

Is je camera beschadigd tijdens de vakantie of  ben je waardevolle spullen verloren? Bij sommige reisverzekeraars kan de schadeafhandeling soms weken in beslag nemen. Daarom introduceert Europeesche Verzekeringen een snelle methode voor schadeafhandeling, waarmee een bagageschade met één telefoontje helemaal kan worden afgehandeld.

Schadebedrag wordt meteen vastgesteld
Bij het melden van een schade wordt direct tijdens het telefoongesprek een schade-uitkering vastgesteld. Je krijgt telefonische een code waarmee je kunt inloggen op de website. Hier zie je wat het uitkeringsbedrag is en welk vervangend product er wordt aangeboden.

Keuze uit ruim 100.000 vervangende producten
Op de site geef je aan of je voor het geldbedrag of het vervangende product gaat. Het vervangende artikel kan hetzelfde zijn als het geclaimde product of een vergelijkbaar model. Het is zelfs mogelijk om een totaal ander artikel te kiezen uit ruim 100.000 producten. Wanneer je een schadeclaim hebt ingediend voor je gestolen camera, is het dus ook mogelijk om bijvoorbeeld een fiets uit te zoeken. Als er sprake is van een waardeverschil dan wordt het verschil uitgekeerd of dien je bij te betalen.

Positieve reacties op telefonische schadeafhandeling
Afgelopen maanden heeft de Europeesche de nieuwe telefonische schadeafhandeling uitvoerig getest onder haar klanten. De reacties hierop waren positief, waarna de reisverzekeraar besloot deze manier nu ook op grote schaal te introduceren.

(meer…)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739