vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Europeesche Verzekeringen wint Veer voor Beste Reisverzekeraar

Nederlanders massaal op wintersport

Op de Vakantiebeurs in Utrecht is Europeesche Verzekeringen verkozen als winnaar van de Veer voor Beste Reisverzekeraar van Nederland 2009. De prijs is afgelopen dinsdag op de vakdag van de Vakantiebeurs uitgereikt.

Een acht als eindcijfer

Met een gemiddeld cijfer van 8,13 kwam Europeesche Verzekeringen als beste uit de bus. Unigarant kwam op de tweede plaats en reisverzekeraar Allianz Global Assistance werd de derde plaats toebedeeld.

Verenverkiezing initiatief van Reisrevue
De Verenverkiezing is een jaarlijks terugkerende verkiezing, waarvan de winnaars op de Vakantiebeurs bekend worden gemaakt. Het is een initiatief van het reisvakblad Reisrevue. Het onderzoek naar de winnaars in bijna 40 categorieën wordt uitgevoerd door GfK Retail & Technology Benelux onder 7.000 reisagenten in Nederland.

Commercieel Directeur belooft ook dit jaar optimale dienstverlening

Joop Rengers, Commercieel Directeur, nam de Veer voor Beste Reisverzekeraar namens de Europeesche in ontvangst: “Deze hoge waardering van reisbureaus is voor ons een belangrijke graadmeter voor onze prestaties van het afgelopen jaar. We zijn heel trots dat we de Veer in ontvangst mogen nemen. Het onderstreept dat we als specialist in reis- en recreatieverzekeringen het verschil kunnen maken. Ook dit  jaar zetten we ons natuurlijk voor de volle 100% in voor een optimale dienstverlening.”

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739