vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

iPhone app: Digitale checklist voor je vakantie

Moet jij ook elke keer weer nadenken wat mee te nemen op vakantie? Met de app My Travel Bag kan je gemakkelijk bijhouden welke items er nog in je koffer moeten.

De app maakt simpelweg een lijstje van alle items die jij invoert. Via het hoofdmenu kan je producten toevoegen door deze een naam te geven en een icoon toe te wijzen. Ieder icoon staat voor een categorie zoals kleding, documenten of eten. Daarnaast kan je voor ieder item ook de mate van belangrijk aangeven door het toekennen van sterren. Moet je bijvoorbeeld echt niet vergeten je sokken mee te nemen, geef deze dan drie sterren.

Als je de volledige lijst eenmaal hebt gemaakt, en je bent klaar om in te pakken, kan je items aanvinken die al in je koffer liggen. Op deze manier is het overzichtelijk wat je nog moet voorbereiden. Onderaan het scherm kan je aanvinken dat je alleen de niet-ingepakte items wil laten weergeven. Daarnaast kan je items sorteren per categorie, verwijderen of de gehele lijst verwijderen.

De app ziet er speels uit en is zeer eenvoudig in gebruik. Wellicht kost het veel tijd om een lijstje te maken, maar goed, dan blijft deze ook altijd binnen handbereik. Helaas is het niet mogelijk te delen via My Travel Bag. Als je met vrienden op vakantie gaat, is het toch handig als je jouw vakantielijstje even kan doorsturen.

My Travel Bag maakt het mogelijk op je telefoon een lijstje bij te houden betreffende jouw kofferinhoud. Je kan zelf een naam geven aan het item en deze direct in een categorie plaatsen. Het gebruik is zeer simpel en de app heeft een prettig design. Wellicht kan het delen van je lijstje nog worden toegevoegd.

Beoordeling 8/10 – Prijs: 1,59 – De App is te downloaden in de AppStore.

Bron: MacWorld

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739