vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekeraars: Skispullen steeds vaker gestolen

Zowel de Nederlandse Ski Vereniging (NSV) als reisverzekeraars laten weten dat er steeds vaker skispullen worden gestolen tijdens wintersport. Er lijken professionele bendes aan het werk die het vooral voorzien hebben op dure ski’s in rekken bij restaurants of après-skibars.

Een woordvoerder van de NSV laat aan NOS Radio 1 Journaal weten dat de trend aanhoudt, maar niet erger wordt. Al is dat lastig te zeggen omdat het seizoen pas begonnen is.

Reisverzekeraars laten weten een toenemend aantal claims van skispullen zien. In de Telegraaf laat een woordvoerder van Europeesche verzekeringen weten dat vorig seizoen het aantal claims met 20 procent toegenomen, vergeleken met het jaar ervoor.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739