vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Unigarant Verzekeringen

Unigarant verzekeringen Er zijn in Nederland veel verzekeraars actief die ook reisverzekeringen aanbieden. Een aantal zul je wellicht kennen en anderen misschien niet. Reisverzekering Blog biedt reisverzekeraars de mogelijkheid om informatie te geven over de producten die ze aanbieden.

Marktleider in reisverzekeringen

Unigarant is specialist in schadeverzekeringen voor mobiliteit, recreatie en wonen en marktleider in recreatie- en tweewielerverzekeringen. Daarnaast biedt zij onder meer auto- en watersportverzekeringen aan. Unigarant is in 1972 opgericht en is 100% dochter van de ANWB.

Bij de schadeverzekeraar uit Hoogeveen werken ruim 500 mensen. Begin 2009 en 2008 is Unigarant door de reisbranche gekozen als ‘Beste Reisverzekeraar’. In het jaarlijkse onderzoek van brancheverzekeringen in de verzekeringsmarkt, scoort Unigarant al jarenlang een plaats in de top 3. Deze klasseringen geven aan dat de klanttevredenheid van de klanten hoog is.

Innovatie

De marktkennis en de goede relatie met de reisorganisaties zorgt regelmatig voor innovatieve producten. Begin 2004 introduceerde Unigarant de Vliegticketverzekering voor luchtreizigers die alleen een vliegticket boeken. Zij zijn zo niet langer de dupe als van tevoren geboekte vluchten niet kunnen worden uitgevoerd door een faillissement.

Eind 2006 was Unigarant de eerste verzekeraar die de Omboekgarantieverzekering op de markt bracht. Met deze verzekering kunnen klanten bij gevaar, zoals terroristische aanslagen, natuurrampen of epidemieën, omboeken naar een andere vakantiebestemming. Op een standaard annuleringsverzekering kan dat niet.

Soorten verzekeringen

Unigarant biedt zowel Doorlopende als Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekeringen aan. Verzekerden kunnen hierbij rekenen op de hulp van de ANWB Alarmcentrale.

Als gespecialiseerde reisverzekeraar heeft Unigarant ook een groot aantal specifieke reis- en annuleringsverzekeringen zoals:

  • Busdagtochtverzekering: gecombineerde reis- en annuleringsverzekering  voor busdagtochten.
  • Last-minute annuleringsverzekering: voordelige annuleringsverzekering voor last-minutes.
  • School-/groepsreisverzekering: voor groepen en schoolreisjes.
  • Vaar Vakantie Verzekering: speciaal voor watersportvakanties.
  • Vergader- en Evenementenverzekering: reis-, annulerings- en ongevallenverzekering voor evenementen, bruiloften en zakelijke bijeenkomsten.
  • Zakenreisverzekering: de reisverzekering voor iedereen die regelmatig reist voor het werk.

Afsluiten van reisverzekeringen bij Unigarant

Unigarant verkoopt haar Reis- en Annuleringsverzekeringen via het onafhankelijk intermediair, reisbureaus en ANWB. Ook zijn de verzekeringen af te sluiten via Unigarant.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739