vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Man met pistool in handbagage gepakt op Schiphol

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers De Koninklijke marechaussee op Schiphol heeft zaterdag 38-jarige man aangehouden. Hij probeerde een vuurwapen mee te nemen op zijn reis naar Kenia.

De Nederlandse man, die woonachtig is in Afrika, had het ongeladen wapen in zijn handbagage gestopt. Tijdens het controleren van de bagage door veiligheidspersooneel werd het pistool gevonden, waarna de marechaussee werd ingeschakeld.

De man zit voorlopig vast. Justitie onderzoekt de zaak.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739