vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Unigarant: premie berekenen en afsluiten

Bereken hier de premie of sluit direct een reisverzekering af bij Unigarant. Klik op de link van de verzekering naar keuze. Je leest dan meer informatie en je kunt vrijblijvend een premieberekening maken.

Unigarant is een dochter van de ANWB.


Bereken de premie en sluit hier een reisverzekering af:

  • Kortlopende reisverzekeringDe kortlopende reisverzekering van Unigarant kan je zelf indelen en op maat maken. Je zorgt er dus zelf voor dat je verzekering naadloos aansluit bij jouw vakantieplannen en je geen premie betaalt voor zaken die je niet wilt verzekeren. Lees hier de voorwaarden.
  • Kortlopende annuleringsverzekeringMet de Unigarant Annuleringsverzekering krijg je financiële schade door het annuleren van je reis vergoed. En niet alleen als je de reis moet annuleren voordat je vertrekt. De Annuleringsverzekering keert ook geld uit wanneer een reis moet worden afgebroken. Lees hier de voorwaarden.

Wie is Unigarant?

Unigarant is een dochter van de ANWB. Het hoofdkantoor van Unigarant huist in Hoogeveen. Op dit moment werken er ruim 500 medewerkers bij Unigarant. Unigarant heeft continue aandacht voor de markt, de branche en de klant. Zij garanderen goede verzekeringen met uitgebreide dekkingsmogelijkheden.

Reisverzekeringen van Unigarant

Met de Unigarant reis- en annuleringsverzekering stel je een verzekering zo samen, dat de dekking naadloos aansluit op je vakantieplannen. Verlies of diefstal van je bagage en hobby- en sportuitrusting is standaard verzekerd. Daarnaast kun je rekenen op de betrouwbare en snelle hulp van de ANWB Alarmcentrale.

Voordelen van Unigarant reisverzekeringen

  • Scherpe premies en gunstige voorwaarden.
  • Wereldwijde hulpverlening door ANWB Alarmcentrale.
  • Kinderen onder de 5 jaar gratis meeverzekerd.

De reisverzekeringen van Unigarant kun je via de website van ReisverzekeringBlog.nl rechtstreeks afsluiten bij Unigarant verzekeringen.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen of wil je deskundig advies? Neem dan contact met ons op:

Reisverzekering Blog

Telefoon 055-5400408

Of stuur een email:

contact Contact

Reisverzekering Blog is subagent van Faber Verzekeringen te ‘s-Gravenhage (AFM nr. 12019424)

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.