vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekeringen voor Nederlanders in buitenland

Reisverzekeringen voor Nederlanders in buitenland Woon je in het buitenland? Dan kan het lastig zijn om een (doorlopende) reisverzekering af te sluiten. Bij de meeste verzekeraars is het verplicht om in Nederland ingeschreven te staan. Gelukkig hebben wij voor ieder probleem een oplossing.

Dus woon je in het buitenland, bijvoorbeeld in Belgie, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Canada of Thailand? Ben je wellicht emigrant, expat, pensionado, grenswerker of digital nomad? Kijk hieronder naar de mogelijkheden voor Nederlanders in het buitenland en sluit alsnog een reisverzekering af.


Nederlanders die in Belgie of Duitsland wonen

Landgenoten die Duitsland (tot 100 km van de Nederlandse grens) of Belgie wonen kunnen wij de normale doorlopende reisverzekering aanbieden. Je hebt al een uitstekende doorlopende reisverzekering vanaf €1,90 per maand! Je bent dan het hele jaar door verzekerd voor alle reizen en vakanties.

Nederlanders die in Belgie wonen of in Duitsland tot 100 km van de Nederlandse grens, kunnen wij de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance aanbieden. Stuur je Belgische of Duitse adresgegeven naar info@reisverzekeringblog.nl en je ontvangt van ons een instructie hoe je de verzekering online kunt afsluiten.


Kortlopende reisverzekering voor Nederlanders die in het buitenland wonen

Voor Nederlanders die in het buitenland wonen en een kortlopende (eenmalige) reisverzekering willen afsluiten hebben wij meerdere opties.

Travel Risk Insurance – Dit is een internationale kortlopende reisverzekering met dekking voor medische kosten voor personen tot 70 jaar. Je hebt al een Travel Risk Insurance vanaf € 2,- per dag. Meer informatie lezen of afsluiten kan hier: Travel Risk Insurance voor Nederlanders in het buitenland »

World Nomad Insurance – Dit is een kortlopende reisverzekering voor personen tot 65 jaar. Bij World Nomads kan je, in 130 landen, online een reisverzekering afsluiten. Zelfs als je in het buitenland woont of al op reis bent. Meer informatie lezen of afsluiten kan hier: World Nomads kortlopende reisverzekering voor Nederlanders in het buitenland »


Doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in het buitenland

Voor Nederlanders die in het buitenland woonachtig zijn en een Nederlandse doorlopende reisverzekering willen afsluiten,hebben wij ook een prima oplossing.

Tijdelijk in het buitenland doorlopende reisverzekering – Ben je Nederlander, woon je permanent of tijdelijk in het buitenland en wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan hier. Of je nu expat, pensionado, emigrant of digital nomad bent, wij hebben een uiterst flexibele doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in het buitenland. Je hebt al een doorlopende reisverzekering met wereldwijde dekking vanaf € 8,78 per maand. Meer informatie lezen of afsluiten kan hier: Doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in het buitenland (tot maximaal 24 maanden)»

Wonen in het buitenland doorlopende reisverzekering – Woon je permanent in het buitenland en ben je op zoek naar een flexibele doorlopende reisverzekering die je kan aanvullen met eigen gekozen dekkingen zoals een annuleringsdekking? Dan kan je hier terecht. De doorlopende reisverzekering heb je al vanaf € 10,17 per maand (afhankelijk van je leeftijd en de gekozen dekkingen). Meer informatie lezen of afsluiten kan hier: Doorlopende reisverzekering (permanent in het buitenland) »


Kortlopende annuleringsverzekering voor Nederlanders in het buitenland

Een eenmalige annuleringsverzekering afsluiten als je in het buitenland woont kan ook, maar de reis moet wel geboekt zijn bij een Nederlandse reisorganisatie.

Kortlopende annuleringsverzekering – Woon je in het buitenland en heb je een reis geboekt bij een Nederlandse reisorganisatie? Dan kunnen wij je ook een kortlopende annuleringsverzekering aanbieden (voor personen tot 70 jaar). Neem daarvoor contact met ons op: Telefoon 0031 (0)55-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl of lees hier meer informatie: Kortlopende annuleringsverzekering voor Nederlanders in het buitenland »


Doorlopende annuleringsverzekering voor als je in het  buitenland woont

Ben je Nederlander en woon je in het buitenland dan zal je ervaren dat het lastig, zo niet onmogelijk is, om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Maar dat geldt niet bij ons. Wij hebben een uitstekende doorlopende annuleringsverzekering voor jou, die je ook kan uitbreiden met een reisverzekering en andere dekkingen.

Doorlopende annuleringsverzekering – Heb je een reis geboekt, maar kan je onverwachts niet gaan? Dan vergoedt de annuleringsverzekering de annuleringskosten. Ook als je een reis moet afbreken, krijg je een vergoeding. Je hebt hier al een doorlopende annuleringsverzekering vanaf € 7,76 per maand. Meer informatie of afsluiten: Doorlopende annuleringsverzekering voor Nederlanders in het buitenland »


Vragen?

Heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Of heb je vragen over reisverzekeringen voor Nederlanders in het buitenland? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl of neem contact op via WhatsApp:

Neem contact met ons op!

 

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739