vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Aflopende reisverzekering Europeesche

Aflopende reisverzekering Europeesche

Aflopende reisverzekering Europeesche

Met de aflopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen kan je lekker onbezorgd vakantie vieren. Mocht er onverhoopt toch iets vervelends gebeuren, dan ben je met deze verzekering uitstekend beschermd tegen de gevolgen daarvan.

Aflopende reisverzekering

Een aflopende reisverzekering wordt ook wel een kortlopende reisverzekering genoemd. Deze verzekering sluit je per reis af. Ideaal als je één of twee keer per jaar op vakantie of reis gaat. Bijvoorbeeld naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of de bergen. Je hebt altijd een reisverzekering op maat en zonder eigen risico bij geneeskundige kosten. Onverwachts hulp nodig? Dan is de Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar.

Ga je vaker dan twee keer per jaar op vakantie dan is een doorlopende reisverzekering van de Europeesche meestal voordeliger. Lees hier meer informatie: Doorlopende reisverzekering Europeesche

Premie aflopende reisverzekering Europeesche

De premie van de aflopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Je betaalt alleen voor de dekkingen die je zelf kiest en kinderen onder de 5 jaar zijn gratis meeverzekerd:

Sluit nu deze reisverzekering af!

Ga ook zonder zorgen op vakantie en sluit nu deze reisverzekering af. Je ontvangt de polis direct per e-mail. Handig, voordelig en snel!

√  Zonder zorgen op vakantie.
√  Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
√  Bijna alle sporten standaard meeverzekerd.
√  Geen eigen risico bij geneeskundige kosten.
√  Europeesche Hulplijn en meer voordeel bij afsluiten.

Wat is verzekerd?

De Europeesche zorgt dat je er met de aflopende reisverzekering nooit alleen voor staat. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je in jouw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. Je kunt de verzekering uitbreiden met onder andere dekkingen voor bijvoorbeeld bagage, hoge geneeskundige kosten in het buitenland, ongevallen en hulp voor jouw vervoermiddel. De meest complete bescherming heb je met een Topdekking op de aflopende reisverzekering van de Europeesche.

Voordelen Europeesche reisverzekering:

  • Aflopende reisverzekering zelf op maat samen te stellen.
  • Vrijwel alle sporten standaard meeverzekerd.
  • De Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar.
  • Geen eigen risico bij geneeskundige kosten.
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.

Aflopende reisverzekering zelf op maat samen te stellen

Je kunt de aflopende reisverzekering van de Europeesche zelf samenstellen. Zo betaal je alleen premie voor de dekkingen die je zelf kiest.

Vrijwel alle sporten standaard meeverzekerd

Ga je spontaan een middagje sporten tijdens jouw vakantie dan is dit standaard meeverzekerd op de aflopende reisverzekering. Dat geldt voor bijna alle sporten, dus ook voor abseilen, raften of bungeejumpen. Let op: staat jouw vakantie in het teken van sport (ook wintersport)? Dan moet je de extra sportdekking meeverzekeren.

De Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar

Als je hulp of advies nodig hebt tijdens jouw vakantie dan staat de Europeesche Hulplijn dag en nacht voor je klaar. Je wordt altijd in het Nederlands te woord gestaan en geholpen.

Geen eigen risico bij geneeskundige kosten

Ziek worden of een ongeval tijdens je vakantie is niet leuk. Wanneer je een aflopende reisverzekering met dekking voor geneeskundige kosten hebt afgesloten hoef je jezelf niet druk te maken om de ziektekosten. De Europeesche vergoedt de noodzakelijke geneeskundige kosten. Je hoeft hoge (ziekenhuis)rekeningen niet voor te schieten en je hebt géén eigen risico. De aflopende reisverzekering vergoedt zelfs het verplicht en het vrijwillig eigen risico op jouw basiszorgverzekering

Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd

Op de aflopende reisverzekering zijn alle kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd. Dat scheelt al vast veel premie!

Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen is al meer dan negentig jaar de specialist op het gebied van vrijetijdsverzekeringen. Dankzij haar specialisme kan de Europeesche verzekeringsoplossingen bieden die volledig zijn afgestemd op de wensen en omstandigheden van reizigers. Klanten van de Europeesche zijn zo verzekerd van een onbezorgde vrije tijd.

De reisverzekeringen van de Europeesche kun je via de website van Reisverzekeringblog.nl rechtstreeks afsluiten bij Europeesche verzekeringen.

Vragen?

Heb je een vraag over aflopende reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739