vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Wat dekt de kortlopende reisverzekering van de Europeesche?

Kortlopende reisverzekering van de Europeesche

Kortlopende reisverzekering van de Europeesche

De kortlopende reisverzekering van de Europeesche vergoedt schade als je op reis bent, bijvoorbeeld bij diefstal of een ongeval. De kortlopende reisverzekering geldt voor de duur van de reis.

Je kan de kortlopende reisverzekering afsluiten voor jezelf, je partner en/of kinderen of voor andere reisgenoten met wie je op reis gaat.

Je hebt al een kortlopende reisverzekering van de Europeesche voor slechts € 0,92 per dag!

Waar ben je verzekerd?
Je kiest zelf voor dekking in Europa of wereldwijd, afhankelijk van jouw reisbestemming. De dekking Europa geldt ook voor Cyprus en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. In Nederland ben je alleen verzekerd bij minimaal één betaalde overnachting.

De dekking Europa geeft dekking in het werelddeel dat oostelijk tot aan de Oeral en de Kaukasus loopt inclusief Georgië, Armenië en Azerbeidzjan en westelijk tot en met IJsland, Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden. Daarnaast geldt de dekking Europa ook voor Cyprus en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Wat is verzekerd?
Je krijgt altijd hulp voor personen als jij of een andere verzekerde hulp nodig heeft door ziekte, een ongeluk of overlijden van jezelf, jouw reisgenoot of directe familie, maar ook door een natuurramp. Deze hulp wordt verzorgt via de Europeesche Hulplijn. Je kan de verzekering aanvullen met extra keuzedekkingen.

Medisch
Met de dekking Geneeskundige kosten ben je verzekerd voor de kosten van een spoedeisende en onverwachte, noodzakelijke medische behandeling, aanvullend op je zorgverzekering. Het is noodzakelijk dat je een geldige Nederlandse basis zorgverzekering hebt.

Bagage
Met de dekking Bagage ben je verzekerd tegen schade die is ontstaan door diefstal, beschadiging of verlies van jouw bagage of reisdocumenten. Je kiest zelf de hoogte van de maximale vergoeding. De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van de gekozen dekking.

Wil je meer informatie over de mogelijke bagagedekkingen en over de maximale vergoedingen in geval van schade aan bagage? Dat kan je vinden in de productvoorwaarden en in de afschrijvingslijst die de Europeesche daarvoor hanteert.

Bijzondere sporten
Het beoefenen van reguliere sporten op reis is gewoon meeverzekerd. Voor skiën en snowboarden is een aanvullende dekking nodig. Met deze dekking heb je ook een ‘upgrade’ van sommige andere dekkingen, zodat de dekkingen die je hebt afgesloten (zoals Medische kosten, Bagage en Ongevallen) ook van toepassing zijn.

Extra sportuitrusting
Met de dekking Extra sportuitrusting kan je jouw sportuitrusting extra verzekeren. Deze uitbreiding komt bovenop het verzekerd bedrag voor bagage.

Rechtsbijstand
Met de dekking rechtsbijstand ben je verzekerd voor rechtsbijstand door de deskundigen van DAS.

Pech op reis
Met de dekking ‘Hulp en huur vervoermiddel’ ben je verzekerd van vervangend vervoer en hulp wanneer jouw vervoermiddel of de bestuurder uitvalt. Schade aan, diefstal van, of schade door het te zwaar beladen van je vervoermiddel is niet verzekerd.

Ongevallen
Met de dekking Ongevallen ben je verzekerd in het geval van blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. de Europeesche keert dan eenmalig een vast bedrag uit.

Kortlopende annuleringsverzekering
Wil jij je beschermen tegen de kosten van annulering en het eerder afbreken van een reis? Dan moet je daarvoor een aparte annuleringsverzekering afsluiten: Kortlopende Annuleringsverzekering Europeesche »

Wanneer keert de Europeesche niet uit?
Bijvoorbeeld als de schade ontstaat tijdens zakenreizen of bij fraude. Maar ook als je onzorgvuldig met jouw spullen bent omgegaan. Bijvoorbeeld als je zichtbaar spullen in je voertuig achter laat. Ook moet de oorzaak of reden van de schade buiten jouw schuld en onvoorzien zijn. Voor een goede schadeafhandeling is het noodzakelijk dat jij ook aan jouw verplichtingen voldoet, zoals tijdig schade melden, aangifte doen van diefstal bij de politie en meewerken bij schadebehandeling.

Hulp nodig?
Gaat er iets mis op reis? En heb je dringend hulp nodig vanwege pech, een ongeval of ziekenhuisopname? Dan kan je 24 uur per dag bellen met de Europeesche Hulplijn.

Goed verzekerd op reis

Je kunt hier online, zelfs vlak voor je vertrek, een reisverzekering afsluiten. Bereken eerst zelf de premie en sluit de reisverzekering van de Europeesche af. De polis ontvang je direct per e-mail. Snel en voordelig. De reisverzekeringen van de Europeesche zijn volledig, maar ook voordelig. Zo heb je al een reisverzekering met basisdekking voor slechts:

  • Europa: € 0,92
  • Wereld: € 1,62

Premies per persoon per dag, exclusief assurantiebelasting en poliskosten. Eventuele kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd!

Vragen?

Heb je een vraag over de kortlopende reisverzekering van de Europeesche of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739