vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche verzekeringen
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Goedkoopste reisverzekering kortlopend € 0,92 per dag!

Een voordelige kortlopende reisverzekering met Europadekking sluit je hier af vanaf € 0,92 per dag. Met deze reisverzekering van de Europeesche ben je verzekerd voor schade of kosten door onvoorziene gebeurtenissen tijdens jouw vakantie.

Bijvoorbeeld kosten die je maakt als je noodgedwongen eerder terugkeert naar huis of juist extra verblijfskosten doordat je niet op de geplande datum terug kunt keren. Met een reisverzekering van de Europeesche verzeker jij je standaard voor hulp in noodsituaties. De hulp wordt verleend door SOS International. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Je kan de kortlopende reisverzekering afsluiten voor jezelf, je partner en/of kinderen of voor andere reisgenoten met wie je op reis gaat. Ook kan je de reisverzekering uitbreiden met dekkingen die jij belangrijk vindt, zoals bijvoorbeeld bagage, ongevallen en geneeskundige kosten.

Dekking voor Europa

Met de Europadekking ben je verzekerd in het werelddeel dat oostelijk tot aan de Oeral en de Kaukasus loopt, inclusief Georgië, Armenië en Azerbeidzjan en westelijk tot en met IJsland, Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden. Daarnaast geldt de dekking Europa ook voor Cyprus en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee zoals Egypte, Marokko en Turkije.

Tijdelijke reisverzekering van de Europeesche

Je hebt al een tijdelijke reisverzekering voor slechts € 0,92 per dag, je bent dan in heel Europa verzekerd. Je kan de verzekering aanvullen met dekkingen naar keuze, zoals:

  • Bagage – met de dekking ‘bagage’ ben je verzekerd tegen schade die is ontstaan door diefstal, beschadiging of verlies van jouw bagage of reisdocumenten. Je kiest zelf de hoogte van de maximale vergoeding. De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van de gekozen dekking.
  • Geneeskundige kosten – met de dekking ‘Geneeskundige kosten’ ben je verzekerd voor de kosten van een spoedeisende en onverwachte, noodzakelijke medische behandeling, aanvullend op je zorgverzekering. Het is noodzakelijk dat je een geldige Nederlandse basis zorgverzekering heeft.
  • Bijzondere sporten – het beoefenen van reguliere sporten op reis is verzekerd. Voor skiën en snowboarden is een aanvullende dekking nodig. Met deze dekking heb je een ‘upgrade’ van jouw andere dekkingen. Zodat de dekkingen die je hebt afgesloten – zoals Medische kosten, Bagage en Ongevallen – ook van toepassing zijn.

Meer uitbreidingen zijn mogelijk.

Bereken hieronder de voordelige premie van deze reisverzekering:

Sluit nu deze voordelige reisverzekering af!

De kortlopende reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie en elke reis. En dankzij alle extra’s bepaal je helemaal zelf wat je wel en niet verzekert. Je stelt jouw reisverzekering zelf samen. Sluit nu online een eenmalige reisverzekering van de Europeesche af en profiteer direct van de volgende voordelen:

√  Goedkope reisverzekering vanaf € 0,92 per dag.
√  Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
√  Bijna alle sporten standaard meeverzekerd.
√  Geen eigen risico bij geneeskundige kosten.
√  Europeesche Hulplijn en meer voordeel bij afsluiten.

Premie reisverzekering Europeesche: v.a. € 0,92 p/d (Europadekking).

Europeesche goedkope reisverzekering premie berekenen Europeesche goedkope reisverzekering afsluiten

Dekkingsoverzicht en voorwaarden goedkoopste kortlopende reisverzekering Europeesche

Europeesche Verzekeringen is de grootste reisverzekeraar van Nederland. Hét vertrouwde adres om online een voordelige kortlopende reisverzekering af te sluiten!

Reguliere sporten meeverzekerd

Je hebt alleen voor skiën en snowboarden een aanvullende dekking nodig; dit is de dekking ‘Skiën en Snowboarden’. Deze rubriek zorgt ervoor dat de overige verzekerde rubrieken (zoals bijvoorbeeld bagage, geneeskundige kosten en ongevallen) ook geldig zijn tijdens de wintersport.

Als u op vakantie een keer gaat bungeejumpen of paragliden bent je daarvoor wel verzekerd, mits je geen onverantwoorde risico’s neemt. Bijzonder gevaarlijke of risicovolle activiteiten zijn niet verzekerd.

Basis, Comfort of Optimaal

Je stelt jouw Kortlopende Reisverzekering zelf samen. Je kiest voor Europadekking of werelddekking. Vervolgens kan je kiezen uit Basis, Comfort of Optimaal.

Basis
Met de Basis-reisverzekering ben je standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kan je uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten en skiën en snowboarden. Voor de aanvullende dekkingen die je kiest, betaal je een lage premie.

Comfort
Met de Comfort-reisverzekering ben je verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die je zelf kiest — zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijg je een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Optimaal
Wil je geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering van de Europeesche perfect voor jou. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt jouw bagage zoek, dan vergoedt de Europeesche de nieuwwaarde van je bagage wanneer jouw spullen maximaal 2 jaar oud zijn. Je hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

Dekkingsoverzicht Basis Comfort Optimaal
Personenhulp kostprijs kostprijs kostprijs
Bagage € 1.000,- € 3.000,- € 5.000,-
Geld € 500,- € 500,- € 500,-
Geneeskundige kosten NL € 500,- € 1.000,- € 1.000,-
Geneeskundige kosten wereld kostprijs kostprijs kostprijs
Tandheelkundig € 250,- € 350,- € 500,-
Reis Rechtsbijstand kostprijs* kostprijs* kostprijs*
Ongevallen
Overlijden € 12.500,- € 25.000,- € 25.000,-
Blijvende invaliditeit € 35.000,- € 75.000,- € 75.000,-
Skiën en snowboarden zie voorwaarden zie voorwaarden zie voorwaarden
Pechhulp vervoermiddel kostprijs kostprijs kostprijs
Extra sportuitrusting € 2.500,- € 2.500,- € 2.500,-

*Dit gaat om Reis Rechtsbijstand binnen Europa. Buiten Europa vergoedt de Europeesche maximaal € 25.000,- per gebeurtenis.

Waar ben je verzekerd?
Je kiest zelf voor dekking in Europa of wereldwijd, afhankelijk van jouw reisbestemming. De dekking Europa geldt ook voor Cyprus en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. In Nederland ben je alleen verzekerd bij minimaal één betaalde overnachting.

De dekking Europa geeft dekking in het werelddeel dat oostelijk tot aan de Oeral en de Kaukasus loopt inclusief Georgië, Armenië en Azerbeidzjan en westelijk tot en met IJsland, Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden. Daarnaast geldt de dekking Europa ook voor Cyprus en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Wat is verzekerd?
Je krijgt altijd hulp voor personen als jij of een andere verzekerde hulp nodig heeft door ziekte, een ongeluk of overlijden van jezelf, jouw reisgenoot of directe familie, maar ook door een natuurramp. Deze hulp wordt verzorgt via de Europeesche Hulplijn. Je kan de verzekering aanvullen met extra keuzedekkingen.

Medisch
Met de dekking Geneeskundige kosten ben je verzekerd voor de kosten van een spoedeisende en onverwachte, noodzakelijke medische behandeling, aanvullend op je zorgverzekering. Het is noodzakelijk dat je een geldige Nederlandse basis zorgverzekering hebt.

Bagage
Met de dekking Bagage ben je verzekerd tegen schade die is ontstaan door diefstal, beschadiging of verlies van jouw bagage of reisdocumenten. Je kiest zelf de hoogte van de maximale vergoeding. De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van de gekozen dekking.

Wil je meer informatie over de mogelijke bagagedekkingen en over de maximale vergoedingen in geval van schade aan bagage? Dat kan je vinden in de productvoorwaarden en in de afschrijvingslijst die de Europeesche daarvoor hanteert.

Bijzondere sporten
Het beoefenen van reguliere sporten op reis is gewoon meeverzekerd. Voor skiën en snowboarden is een aanvullende dekking nodig. Met deze dekking heb je ook een ‘upgrade’ van sommige andere dekkingen, zodat de dekkingen die je hebt afgesloten (zoals Medische kosten, Bagage en Ongevallen) ook van toepassing zijn.

Extra sportuitrusting
Met de dekking Extra sportuitrusting kan je jouw sportuitrusting extra verzekeren. Deze uitbreiding komt bovenop het verzekerd bedrag voor bagage.

Rechtsbijstand
Met de dekking rechtsbijstand ben je verzekerd voor rechtsbijstand door de deskundigen van DAS.

Pech op reis
Met de dekking ‘Hulp en huur vervoermiddel’ ben je verzekerd van vervangend vervoer en hulp wanneer jouw vervoermiddel of de bestuurder uitvalt. Schade aan, diefstal van, of schade door het te zwaar beladen van je vervoermiddel is niet verzekerd.

Ongevallen
Met de dekking Ongevallen ben je verzekerd in het geval van blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. de Europeesche keert dan eenmalig een vast bedrag uit.

Kortlopende annuleringsverzekering
Wil jij je beschermen tegen de kosten van annulering en het eerder afbreken van een reis? Dan moet je daarvoor een aparte annuleringsverzekering afsluiten: Kortlopende Annuleringsverzekering Europeesche »

Wanneer keert de Europeesche niet uit?
Bijvoorbeeld als de schade ontstaat tijdens zakenreizen of bij fraude. Maar ook als je onzorgvuldig met jouw spullen bent omgegaan. Bijvoorbeeld als je zichtbaar spullen in je voertuig achter laat. Ook moet de oorzaak of reden van de schade buiten jouw schuld en onvoorzien zijn. Voor een goede schadeafhandeling is het noodzakelijk dat jij ook aan jouw verplichtingen voldoet, zoals tijdig schade melden, aangifte doen van diefstal bij de politie en meewerken bij schadebehandeling.

Hulp nodig?
Gaat er iets mis op reis? En heb je dringend hulp nodig vanwege pech, een ongeval of ziekenhuisopname? Dan kan je 24 uur per dag bellen met de Europeesche Hulplijn.

Vragen?

Heb je een vraag over de voordelige kortlopende reisverzekering van de Europeesche of wil je deskundig advies? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *