vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Voordelige kortlopende reisverzekering Europeesche Verzekeringen € 0,92 per dag!

Voordelige kortlopende reisverzekering Europeesche Verzekeringen
Voordelige kortlopende reisverzekering Europeesche Verzekeringen

Een goede en goedkope kortlopende reisverzekering (Europadekking) sluit je hier af vanaf € 0,92 per dag.

Met de voordelige reisverzekering van de Europeesche Verzekeringen ben je verzekerd voor hulp in noodsituaties, maar ook voor de kosten die je maakt als je noodgedwongen eerder terugkeert naar huis of juist extra verblijfskosten doordat je niet op de geplande datum terug kunt keren.

Met deze kortlopende reisverzekering ben je uitstekend beschermd tijdens je reis of vakantie. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om jouw in je eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt.

Deze reisverzekering kan je uitbreiden met dekkingen die jij belangrijk vindt, zoals bijvoorbeeld bagage, ongevallen en geneeskundige kosten.

Kortlopende reisverzekering voor een gunstige premie

Je hebt al een tijdelijke reisverzekering voor slechts € 0,92 per dag, je bent dan in heel Europa verzekerd. Je kan de verzekering aanvullen met dekkingen naar keuze, zoals:

  • Bagage – met de dekking ‘bagage’ ben je verzekerd tegen schade die is ontstaan door diefstal, beschadiging of verlies van jouw bagage of reisdocumenten. Je kiest zelf de hoogte van de maximale vergoeding. De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van de gekozen dekking.
  • Geneeskundige kosten – met de dekking ‘Geneeskundige kosten’ ben je verzekerd voor de kosten van een spoedeisende en onverwachte, noodzakelijke medische behandeling, aanvullend op je zorgverzekering. Het is noodzakelijk dat je een geldige Nederlandse basis zorgverzekering heeft.
  • Winterpsport – Ga je skiën of snowboarden tijdens je vakantie? Dan is het mogelijk wintersport mee te verzekeren.

Meer uitbreidingen zijn mogelijk.

Maak de keuze: Basis, Uitgebreid of Optimaal

Je stelt jouw Kortlopende Reisverzekering zelf samen. Je kiest voor Europadekking of werelddekking. Vervolgens kan je kiezen uit Basis, Uitgebreid of Optimaal.

Basis
Met de Basis-reisverzekering ben je standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kan je uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten en skiën en snowboarden. Voor de aanvullende dekkingen die je kiest, betaal je een lage premie.

Uitgebreid
Met de Uitgebreid-reisverzekering ben je verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die je zelf kiest — zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijg je een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Optimaal
Wil je geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering van de Europeesche perfect voor jou. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt jouw bagage zoek, dan vergoedt de Europeesche de nieuwwaarde van je bagage wanneer jouw spullen maximaal 2 jaar oud zijn. Je hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

Bereken hieronder de  premie van deze reisverzekering:

Waar ben je verzekerd?
Je kiest zelf voor dekking in Europa of wereldwijd, afhankelijk van jouw reisbestemming. De dekking Europa geldt ook voor Cyprus en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. In Nederland ben je alleen verzekerd bij minimaal één betaalde overnachting.

De dekking Europa geeft dekking in het werelddeel dat oostelijk tot aan de Oeral en de Kaukasus loopt inclusief Georgië, Armenië en Azerbeidzjan en westelijk tot en met IJsland, Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden. Daarnaast geldt de dekking Europa ook voor Cyprus en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Wat is verzekerd?
Je krijgt altijd hulp voor personen als jij of een andere verzekerde hulp nodig heeft door ziekte, een ongeluk of overlijden van jezelf, jouw reisgenoot of directe familie, maar ook door een natuurramp. Deze hulp wordt verzorgt via de Europeesche Hulplijn. Je kan de verzekering aanvullen met extra keuzedekkingen.

Medisch
Met de dekking Geneeskundige kosten ben je verzekerd voor de kosten van een spoedeisende en onverwachte, noodzakelijke medische behandeling, aanvullend op je zorgverzekering. Het is noodzakelijk dat je een geldige Nederlandse basis zorgverzekering hebt.

Bagage
Met de dekking Bagage ben je verzekerd tegen schade die is ontstaan door diefstal, beschadiging of verlies van jouw bagage of reisdocumenten. Je kiest zelf de hoogte van de maximale vergoeding. De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van de gekozen dekking.

Wil je meer informatie over de mogelijke bagagedekkingen en over de maximale vergoedingen in geval van schade aan bagage? Dat kan je vinden in de productvoorwaarden en in de afschrijvingslijst die de Europeesche daarvoor hanteert.

Bijzondere sporten
Het beoefenen van reguliere sporten op reis is gewoon meeverzekerd. Voor skiën en snowboarden is een aanvullende dekking nodig. Met deze dekking heb je ook een ‘upgrade’ van sommige andere dekkingen, zodat de dekkingen die je hebt afgesloten (zoals Medische kosten, Bagage en Ongevallen) ook van toepassing zijn.

Extra sportuitrusting
Met de dekking Extra sportuitrusting kan je jouw sportuitrusting extra verzekeren. Deze uitbreiding komt bovenop het verzekerd bedrag voor bagage.

Rechtsbijstand
Met de dekking rechtsbijstand ben je verzekerd voor rechtsbijstand door de deskundigen van DAS.

Pech op reis
Met de dekking ‘Hulp en huur vervoermiddel’ ben je verzekerd van vervangend vervoer en hulp wanneer jouw vervoermiddel of de bestuurder uitvalt. Schade aan, diefstal van, of schade door het te zwaar beladen van je vervoermiddel is niet verzekerd.

Ongevallen
Met de dekking Ongevallen ben je verzekerd in het geval van blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. de Europeesche keert dan eenmalig een vast bedrag uit.

Kortlopende annuleringsverzekering
Wil jij je beschermen tegen de kosten van annulering en het eerder afbreken van een reis? Dan moet je daarvoor een aparte annuleringsverzekering afsluiten: Kortlopende Annuleringsverzekering Europeesche »

Wanneer keert de Europeesche niet uit?
Bijvoorbeeld als de schade ontstaat tijdens zakenreizen of bij fraude. Maar ook als je onzorgvuldig met jouw spullen bent omgegaan. Bijvoorbeeld als je zichtbaar spullen in je voertuig achter laat. Ook moet de oorzaak of reden van de schade buiten jouw schuld en onvoorzien zijn. Voor een goede schadeafhandeling is het noodzakelijk dat jij ook aan jouw verplichtingen voldoet, zoals tijdig schade melden, aangifte doen van diefstal bij de politie en meewerken bij schadebehandeling.

Hulp nodig?
Gaat er iets mis op reis? En heb je dringend hulp nodig vanwege pech, een ongeval of ziekenhuisopname? Dan kan je 24 uur per dag bellen met de Europeesche Hulplijn.

DekkingsoverzichtBasisUitgebreidOptimaal
Personenhulpkostprijskostprijskostprijs
Bagage€ 1.000,-€ 3.000,-€ 5.000,-
Geld€ 500,-€ 500,-€ 500,-
Geneeskundige kosten NL€ 500,-€ 1.000,-€ 1.000,-
Geneeskundige kosten wereldkostprijskostprijskostprijs
Tandheelkundig€ 250,-€ 350,-€ 500,-
Reis Rechtsbijstandkostprijs*kostprijs*kostprijs*
Ongevallen   
Overlijden€ 12.500,-€ 25.000,-€ 25.000,-
Blijvende invaliditeit€ 35.000,-€ 75.000,-€ 75.000,-
Skiën en snowboardenzie voorwaardenzie voorwaardenzie voorwaarden
Pechhulp vervoermiddelkostprijskostprijskostprijs
Extra sportuitrusting€ 2.500,-€ 2.500,-€ 2.500,-

*Dit gaat om Reis Rechtsbijstand binnen Europa. Buiten Europa vergoedt de Europeesche maximaal € 25.000,- per gebeurtenis.

Voordelen van de Europeesche reisverzekeringen

Bij de Europeesche ben je verzekerd van kwaliteit en een efficiënte dienstverlening. De verzekerde staat centraal. Alle voordelen van de Europeesche op een rijtje:

  • Gespecialiseerd in het verzekeren van vrije tijd.
  • Vernieuwende verzekeringen en goede kwaliteit.
  • Goede bereikbaarheid, ook telefonisch.
  • Europeesche Hulplijn is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.
  • Hulpverlening door de alarmcentrale van SOS International.
  • Winnaar Veer voor de Beste Reisverzekeraar .
  • De Europeesche is onderdeel van ASR Nederland.

Vragen?

Heb je een vraag over de voordelige kortlopende reisverzekering van de Europeesche of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739