vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Alle informatie over de Globetrotter Verzekering van Allianz voor lange reizen en werken

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Globetrotter Verzekering van Allianz

Studeren, stage, reizen en werken tot 24 maanden.

✔  Standaard (vrijwilligers)werk is gedekt

Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.

Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service en Reisarts.

Laptop, telefoon en iPad goed verzekerd.

Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.

Premie Globetrotter backpacker Verzekering: v.a. € 9,45 per reis. 

Lees hier alle informatie over de Globetrotter Verzekering van Allianz. De Globetrotter Verzekering biedt uitgebreide bescherming voor avontuurlijke reizigers die gaan werken, backpacken of langere tijd op reis zijn. Deze speciale reisverzekering kan afgesloten worden met een volledige ziektekostendekking in het buitenland, wat handig is als je jouw Nederlandse basiszorgverzekering opzegt. Zo ben je gedurende maximaal 24 aaneengesloten maanden optimaal verzekerd tijdens je reis of (werk)vakantie.

Dankzij de Globetrotter Verzekering geniet je van extra bescherming tijdens jouw reisavonturen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over onvoorziene kosten of problemen die zich kunnen voordoen. Deze verzekering is speciaal ontworpen voor reizigers die voor langere periodes onderweg zijn en daardoor een verhoogd risico lopen op mogelijke problemen tijdens hun reis.

Algemene informatie over de Globetrotter Verzekering

1. Wat is de Globetrotter Verzekering? De Globetrotter Verzekering is een speciale reisverzekering voor mensen die een lange reis gaan maken (1-24 maanden), werken in het buitenland, studeren, stage lopen, als Digital Nomad werken, vrijwilligerswerk doen, of een lange backpack reis maken.

Globetrotter Verzekering
Globetrotter Verzekering

2. Wat maakt de Globetrotter Verzekering uniek? De Globetrotter Verzekering van Allianz biedt unieke eigenschappen zoals medische kosten, volledig of aanvullend meeverzekeren, aansprakelijkheidsdekking en verzekering bij tussentijds bezoek aan Nederland. Als je eerder terugkomt, krijg je de niet gebruikte premie teruggestort op je bankrekening. Daarnaast heeft de Globetrotter Verzekering enkele unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service, Reisarts en Inentingsadvies.

3. Voor wie is de Globetrotter Verzekering geschikt? De Globetrotter Verzekering is geschikt voor iedereen die voor langere tijd (1 tot 24 maanden) naar het buitenland gaat, werkt, studeert, stage loopt, als Digital Nomad werkt, vrijwilligerswerk doet, een lange rondreis maakt, backpackt, als au pair reist of overwintert.

4. Wie is Allianz Global Assistance? Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld, met een wereldwijd netwerk van 400.000 professionele hulpverleners en een database met gecontroleerde en betrouwbare ziekenhuizen op ieder continent.

5. Wat zijn de voordelen van de Globetrotter Verzekering? De Globetrotter Verzekering heeft de volgende voordelen:

  • Speciale reisverzekering voor lange reizen: 1-24 maanden.
  • Backpacken, studeren, reizen en werken; kies zelf je dekking.
  • Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.
  • Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service, Reisarts en Inentingsadvies.
  • Telefoon, Laptop en iPad goed verzekerd.
  • Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.
  • Ook dekking bij tussentijds verblijf in Nederland (maximaal 21 dagen).
  • Gratis medisch advies, ook over inentingen.
  • Creditcard of pinpas kwijt? Allianz helpt en regelt een voorschot bij Western Union.

Globetrotter Verzekering afsluiten

Hieronder kun je de Globetrotter Verzekering afsluiten en de polisvoorwaarden van deze speciale verzekering doorlezen. Bekijk ook de verzekeringskaart die jou snel een goed overzicht van de dekking laat zien.

Informatie over de bijzondere eigenschappen van de Globetrotter Verzekering

1. Is de Globetrotter Verzekering betaalbaar? De verzekering is juist betaalbaar voor verschillende doelgroepen, zoals studenten, backpackers en jongeren. Reizigers jonger dan 27 jaar ontvangen 10% korting op de premie en zijn al vanaf € 9,45 per maand verzekerd in heel Europa.

2. Is de Allianz Globetrotter Verzekering een eenmalige of doorlopende verzekering? De Globetrotter Verzekering is een eenmalige verzekering.

3. Mag ik werken met de Globetrotter Verzekering? Ja, zowel betaald als vrijwillig werk is toegestaan op de Globetrotter Verzekering.

4. Ben ik verzekerd tijdens een tussentijds bezoek aan Nederland? Ja, je bent verzekerd bij een tussentijds bezoek aan Nederland.

5. Kan ik de Globetrotter Verzekering verlengen? Ja, je kunt de verzekering online verlengen als je langer weg blijft.

6. Krijg ik geld terug als ik eerder terugkom? Ja, je ontvangt de niet gebruikte premie terug als je eerder terugkomt (op voorwaarde dat je geen schade hebt geclaimd).

Informatie over schade en noodgevallen bij de Globetrotter Verzekering

1. Wat moet ik doen als ik in nood ben tijdens mijn verblijf in het buitenland met een Globetrotter Verzekering? Als je in nood bent tijdens je verblijf in het buitenland, neem dan contact op met de Allianz alarmcentrale. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om je te helpen.

2. Waarom is Allianz Global Assistance een betrouwbare keuze voor hulp in noodsituaties? Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar en hulpverlener met alarmcentrales in 36 landen en een wereldwijd netwerk van 400.000 professionele hulpverleners. Ze hebben uitgebreide kennis van ziekenhuizen en medische faciliteiten over de hele wereld en kunnen snel en deskundig hulp bieden in noodsituaties.

3. Kan ik in het Nederlands communiceren met de Allianz alarmcentrale? Ja, als je contact opneemt met de Allianz alarmcentrale, word je in de Nederlandse taal geholpen.

4. Wat gebeurt er als ik medisch niet goed geholpen kan worden in het buitenland? Als je medisch niet goed geholpen kan worden in het buitenland, zorgt Allianz ervoor dat je terug wordt gehaald naar Nederland. Wanneer nodig, charteren zij zelfs een ambulancevliegtuig om je terug te brengen.

5. Hoe kan ik contact opnemen met de Allianz alarmcentrale? Zorg ervoor dat je het telefoonnummer van de Allianz alarmcentrale bij je hebt tijdens je verblijf in het buitenland. De contactgegevens zijn te vinden op je verzekeringspolis of op de website van Allianz.

6. Wat gebeurt er als mijn geld wordt gestolen of ik mijn pinpas kwijtraak? Sluit je een bagagedekking af, dan kun je ook gratis gebruikmaken van een unieke extra dienst met de naam ‘Geld Service’. Daarmee ben je verzekerd van direct contant geld dat je kunt ophalen bij een Western Union kantoor in de buurt, mocht je jouw pinpas/creditcard zijn gestolen of verloren.

7. Hoe is mijn bagage verzekerd? Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. Er gelden maximale vergoedingen. Voor de vergoeding maakt Allianz gebruik van een afschrijvingstabel. Een overzicht vind je hier.

8. Hoe krijg ik mijn gemaakte kosten voor schade terug na mijn verblijf of wereldreis? Allianz Global Assistance beoordeelt elke schadesituatie om de schade zo eerlijk mogelijk te behandelen. Om je kosten terug te krijgen, dien je een schadeaangifte in te dienen, hetzij online of per post via een schadeaangifteformulier.

9. Hoe kan ik mijn schade online melden? Je kunt je schade online melden via de website van Allianz Global Assistance. Volg de instructies op de website om je schadeaangifte in te dienen.

10. Hoe lang duurt het voordat mijn schadeaangifte wordt afgehandeld? Allianz Global Assistance streeft ernaar om je schadeaangifte binnen maximaal 10 werkdagen af te handelen.

11. Wat gebeurt er nadat mijn schadeaangifte is afgehandeld? Na de beoordeling van je schadeaangifte zal Allianz Global Assistance, wanneer van toepassing, overgaan tot het vergoeden van je schade. Zorg ervoor dat je alle belangrijke documenten en bewijsstukken van de schade bij je schadeaangifte voegt om het proces te versnellen.

12. Wat gebeurt er als ik vanwege een noodgeval eerder naar huis moet? Als je vanwege een noodgeval, zoals ziekte of overlijden van familie, eerder naar huis moet, ben je hiervoor verzekerd met de SOS-hulpverlening. De Allianz alarmcentrale regelt in dat geval een vliegticket voor je.

13. Wat als mijn verzekering nog een maand of langer doorloopt na mijn terugkeer na een noodgeval? Als je verzekering nog een maand of langer doorloopt na je terugkeer, zorgt de Allianz alarmcentrale ervoor dat je de reis weer kunt vervolgen.

14. Wat gebeurt er als ik samen met een vriend, vriendin of andere reisgenoot ben verzekerd en een van ons moet eerder naar huis? Als je de verzekering hebt afgesloten met een vriend, vriendin of andere reisgenoot, vergoedt Allianz ook voor hem of haar de terugreis bij een noodgeval.

Informatie over de kosten van een Globetrotter Verzekering

1. Hoe bereken ik de premie voor de Globetrotter Verzekering? De premie hangt af van de gekozen dekkingen en het aantal maanden dat je in het buitenland verblijft. Je kunt een premieberekening maken om te zien hoeveel je uiteindelijk betaalt voor de Globetrotter Verzekering van Allianz.

2. Wat zijn de kosten van de Globetrotter Verzekering? De kosten beginnen vanaf € 9,45 per maand voor dekking in heel Europa. De totale premie moet in één keer betaald worden.

3. Hoeveel kost een Globetrotter Verzekering voor een jaar in Griekenland? Voor iemand jonger dan 27 jaar kost een jaarverzekering in Griekenland € 113, inclusief SOS-kosten en hulpverlening.

4. Wat zijn de kosten voor een Globetrotter Verzekering met aanvullende dekkingen? Als je kiest voor SOS-kosten, hulpverlening, aanvullende medische kosten en basis bagagedekking, betaal je € 237,60 (omgerekend € 19,80 per maand).

5. Wordt de premie hoger met werelddekking of meer aanvullende dekkingen? Ja, de premie wordt hoger als je kiest voor werelddekking of meer aanvullende dekkingen.

6. Is er een korting voor jongeren? Ja, als je op de ingangsdatum van de verzekering jonger bent dan 27 jaar, ontvang je 10% korting op de gehele premie van de Globetrotter Verzekering.

Premie Globetrotter Verzekering in een overzicht

Je kan de Globetrotter Verzekering zelfs naar wens samenstellen met de dekkingen die jij belangrijk vindt of die het beste bij jouw soort reis passen. In de onderstaande tabel kan je de premies terugvinden.

Maandpremies Globetrotter Verzekering Allianz
Maandpremies Globetrotter Verzekering
ALGEMENE DEKKINGENEUROPA
SOS-Hulpverlening
- Tot 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€ 9,45
€ 9,90
Bagage
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€ 2,70
€ 5,40
€ 8,10
Medische kosten
- Aanvullend
- Volledig
.
€ 7,65
€ 26,55
Ongevallen€ 2,48
Rechtsbijstand€ 2,25
Aansprakelijkheid€ 2,70
Aanvullende dekkingen
SOS-autohulp (per polis per maand)€ 6,75
Wintersport en bijzondere sporten€ 2,48
ALGEMENE DEKKINGENWERELD
SOS-Hulpverlening
- Tot 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€ 18,-
€ 19,80
Bagage
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€ 3,15
€ 6,30
€ 9,45
Medische kosten
- Aanvullend
- Volledig
.
€ 9,-
€ 31,05
Ongevallen€ 2,48
Rechtsbijstand€ 2,25
Aansprakelijkheid€ 2,70
Aanvullende dekkingen
SOS-autohulp (per polis per maand)€ 6,75
Wintersport en bijzondere sporten€ 2,48
Bovenstaande premies gelden per 1 oktober 2018. Minimale premie is twee maanden. Premies zijn vanaf, maak een premieberekening voor de exacte premie. Je betaalt de premie in 1 keer omdat het een eenmalige verzekering is.

Informatie over de dekkingen van de Globetrotter Verzekering

1. Wat houdt de SOS-hulpverlening dekking in? De SOS-hulpverlening dekking vergoedt extra reis- en verblijfkosten bij ziekte, ongeval, overlijden, of andere onvoorziene situaties, zoals extra terugreiskosten naar Nederland.

2. Wat houdt de Ongevallendekking in? De Ongevallendekking biedt een eenmalige uitkering bij blijvende invaliditeit (max. € 75.000) of overlijden (max. € 25.000) als gevolg van een ongeval tijdens de reis.

3. Wat houdt de Bagage dekking in? De Bagage dekking vergoedt verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen, digitale en elektrische apparatuur tijdens de reis, met uitzondering van voer- en vaartuigen.

4. Wat houdt de Medische kostendekking in? De Medische kostendekking biedt vergoeding voor noodzakelijke medische kosten in het buitenland. Er zijn twee opties: Medische Kosten Aanvullend (als je een Nederlandse basisverzekering aanhoudt) en Medische Kosten Volledig (als je geen Nederlandse basisverzekering aanhoudt of onzeker bent over het aanhouden ervan).

5. Wat zijn de verschillen tussen Medische Kosten Aanvullend en Medische Kosten Volledig? Medische Kosten Aanvullend is bedoeld voor reizigers die hun Nederlandse basisverzekering aanhouden, terwijl Medische Kosten Volledig geschikt is voor reizigers zonder Nederlandse basisverzekering of bij onzekerheid over het aanhouden ervan. Medische Kosten Volledig dekt ook medische kosten tijdens een tussentijds bezoek aan Nederland (max. 21 dagen).

6. Waarom is een aanvullende dekking voor medische kosten belangrijk tijdens het reizen? Medische kosten kunnen hoog oplopen, vooral in landen waar zorg duurder is dan in Nederland. De Nederlandse basiszorgverzekering vergoedt maximaal 100% van het Nederlandse tarief, en aanvullende verzekeringen zijn soms beperkt tot 200%. Zonder aanvullende dekking voor medische kosten, loop je het risico zelf voor hoge kosten te moeten opdraaien.

7. Wat houdt de Rechtsbijstand dekking in bij de Globetrotter Verzekering? Met de Rechtsbijstand dekking krijg je professionele juridische ondersteuning van DAS. Hun deskundige advocaten helpen bij het verhalen van schade aan jou persoonlijk of eigendommen (exclusief voertuigen), strafzaken (behalve bij opzet of willens en wetens begane strafbare feiten). Maar ook geschillen uit contracten die je rechtstreeks in verband met de reis hebt gesloten. Binnen Europa is juridische hulp volledig vergoed, terwijl buiten Europa de dekking beperkt is tot maximaal €50.000.

8. Wat is de Aansprakelijkheid dekking? Wanneer je betaald gaat werken of stage lopen in het buitenland, moet je werkgever een aansprakelijkheidsverzekering voor jou afsluiten. Kies voor de Aansprakelijkheid dekking op de Globetrotter Verzekering als je ook buiten je werk goed verzekerd wilt zijn. Deze dekking geldt niet voor betaalde werkzaamheden, maar wel voor vrijwilligerswerk.

9. Waar ben ik verzekerd met de Globetrotter Verzekering? De Globetrotter Verzekering biedt standaard Europadekking, wat betekent dat je verzekerd bent in Europa en landen rondom de Middellandse Zee. Voor alle overige landen kies je werelddekking.

10. Is er dekking voor wintersport en bijzondere sporten? Ja, met de wintersport en bijzondere sporten dekking ben je verzekerd tijdens het beoefenen van wintersporten zoals skiën en snowboarden, en bijzondere zomersporten zoals parachutespringen, zweefvliegen, hiken en abseilen. Let op: voor vervoer per helikopter of “banaan” van de piste tijdens wintersport, sluit je de Medische kostendekking af.

11. Wat is SOS-autohulp? SOS-autohulp biedt hulp aan je auto of motor bij een ongeluk, diefstal of pech. Deze dekking omvat onder andere vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen, vergoeding van terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. Deze dekking is alleen geldig binnen Europa en voor personenauto’s, autobusjes of motoren met een Nederlands kenteken.

12. Welke extra services biedt de Globetrotter Verzekering? Tijdens je verblijf in het buitenland kun je gebruikmaken van extra services zoals de Persoonlijke Reisassistent en Assistent Services. De Persoonlijke Reisassistent is onderdeel van de Allianz alarmcentrale en biedt 24/7 antwoord op allerlei reisvragen.

Globetrotter verzekering Allianz

Dekkingsoverzicht Globetrotter Verzekering
A. SOS HULPVERLENING
Opsporing- en reddingsacties:Max. € 50.000,- per persoon per gebeurtenis
Repatriëring verzekerde + een reisgenoot:Kostprijs
Reiskosten als gevolg van een ongeval:Kostprijs
Verblijfskosten als gevolg van een ongeval:Max. € 75,- per persoon per dag
Onvoorziene reis- en verblijfskosten i.v.m. oponthoud, natuurgeweld of staking:Terugreiskosten na het einde van de voorgenomen verblijfsduur per openbaar naar Nederland, kostprijs. Extra verblijfskosten max. € 75,- per dag.
Telecommunicatiekosten:Max. € 100,- per persoon per polis
B. ONGEVALLEN
Vergoeding bij overlijden:Standaard € 25.000,- Bij beoefening bijzondere (winter)sport of uitvoering werk met verhoogd risico € 5.000,-
Vergoeding bij blijvende invaliditeit:Standaard € 75.000,- Bij beoefening bijzondere (winter)sport of uitvoering werk met verhoogd risico € 25.000,-
C. BAGAGE
Verzekerd bedrag reisbagage
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 1.500,-
Max. € 3.500,-
Max. € 5.000,-
Eigen risico reisbagage per gebeurtenis
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
€ 75,-
€ 50,-
€ 0,-
Vergoeding foto-, film- en videoapparatuur, (spel)computers, mobiele telefoons en andere digitale/elektrische apparatuur
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 750,-
Vergoeding overige items (zoals fietsen, horloges, kledingstukken, zonnebrillen, etc.) per item
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 1.000,-
Vergoeding tijdens reis aangeschafte goederen per item
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
Max. € 200,-
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Vergoeding van schade aan logies/verblijf
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 1.000,-
Contant geld
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 200,-
Max. € 350,-
Max. € 500,-
D. MEDISCHE KOSTEN (bedragen per persoon per polis)Aanvullend en Volledig
Telefonisch advies van Nederlandse reisarts van Allianz Global Assistance:Gratis
Dokters en ziekenhuiskosten in het buitenland:Kostprijs
Vergoeding tandheelkundige kosten bij spoedeisende hulp:Max. € 250,-
Vergoeding aangeschafte /gehuurde krukken of rolstoel:Max. € 250,-
Eventuele nabehandeling in Nederland:Max. € 1.000,-
Dokters- en ziekenhuiskosten in Nederland tijdens tussentijds bezoek van max. 21 dagen:Max. € 25.000,-
Eigen risico:Max. € 100,-
E. RECHTSBIJSTAND
Europa;Kostprijs
Buiten Europa:Max. € 5.000 bij contractuele geschillen of € 50.000,- voor overige gebeurtenissen
F. AANSPRAKELIJKHEID
Uitkering voor aansprakelijkheid:
In Australie:
Max. € 1.000.000,-
Max. € 1.500.000,-
Het bovenstaande overzicht is slechts een beknopte weergave, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor een compleet overzicht van vergoedingen met een toelichting verwijzen wij je naar de verzekeringsvoorwaarden.
Overzicht geldt per 1 oktober 2018

Informatie over werken met de Globetrotter Verzekering

1. Mag ik werken met een Globetrotter Verzekering? Ja, de Globetrotter Verzekering is een verzekering speciaal voor mensen die in het buitenland gaan werken. Het dekt standaard werkzaamheden in de commerciële, administratieve en toezichthoudende sector. Voor meer risicovol werk kan een toeslag worden toegepast, afhankelijk van het soort werkzaamheden.

2. Welke soorten werk vallen onder standaard werk? Standaard werk omvat werkzaamheden zonder extra risico, zoals kantoorwerk, marketing, communicatie, horeca en receptie. Er is geen toeslag voor deze werkzaamheden.

3. Wat valt onder werk met een licht verhoogd risico? Werk met een licht verhoogd risico omvat werkzaamheden met een laag risico, zoals arts, skileraar of tuinman. Er is een toeslag van 10% op SOS-hulpverlening, Ongevallen, Medische kosten en werelddekking.

4. Wat valt onder werk met een verhoogd risico? Werk met een verhoogd risico omvat werkzaamheden met duidelijk meer risico, zoals chauffeur (koerier, taxi), loodgieter en elektricien. Er is een toeslag van 25% op SOS-hulpverlening, Ongevallen, Medische kosten en werelddekking.

5. Wat valt onder werk met een zwaar verhoogd risico? Werk met een zwaar verhoogd risico omvat werkzaamheden met aanzienlijk meer risico, zoals bruggenbouwer, metaalbewerker en sloper. Er is een toeslag van 100% op SOS-hulpverlening, Ongevallen, Medische kosten en werelddekking.

6. Hoe kan ik een maatwerk polis aanvragen voor risicovol werk? Voor risicovol werk is een maatwerk polis nodig. Neem hiervoor contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen en informeren over de mogelijkheden.

Informatie over lang op reis en uitschrijven in Nederland

1. Wanneer moet ik mij uitschrijven bij de gemeente als ik lang in het buitenland verblijf? Als je in een periode van een jaar meer dan 8 maanden buiten Nederland verblijft, ben je verplicht je uit te schrijven bij de Basisregistratie Personen (BRP) in jouw gemeente.

2. Wat gebeurt er als ik mij niet uitschrijf bij de gemeente? Als je je niet uitschrijft terwijl je langer dan 8 maanden in het buitenland verblijft, kun je een boete krijgen.

3. Moet ik mij uitschrijven als ik nog een huis in Nederland aanhoud? Ja, het maakt niet uit of je een huis in Nederland aanhoudt. Als je langer dan 8 maanden in het buitenland verblijft, ben je nog steeds verplicht je uit te schrijven.

4. Wat zijn de gevolgen van uitschrijving bij de gemeente? Uitschrijven bij de gemeente kan gevolgen hebben op verschillende zaken, zoals uitkeringen, zorgtoeslag en lopende verzekeringen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden en je goed te informeren over de consequenties voordat je je uitschrijft.

Vragen over de Globetrotter Verzekering?

Heb je een vraag over de Globetrotter Verzekering? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: Info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739