vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Bosbranden in Australië: noodtoestand deelstaat New South Wales

Bosbrand-Australie

Bosbranden in Australië: noodtoestand deelstaat New South Wales

De verschillende bosbranden ten westen van Sydney zijn zondermeer ernstig te noemen. De verschillende natuurbranden in de Australische deelstaat New South Wales dreigen uit te groeien tot één grote natuurbrand, zo laat een brandweercommandant weten.

De Australische autoriteiten zeggen dat door de weersomstandigheden de situatie kan verergeren.Het wordt heter en vanaf woensdag trekt de wind aan. Daardoor bestaat de kans dat de branden elkaar bereiken.

Noodtoestand

Vanwege de bosbranden is de noodtoestand in de deelstaat South Wales afgekondigd. Daardoor hebben politie, brandweer en andere hulpdiensten onder meer speciale bevoegdheden op het gebied van evacuaties.

De branden hebben tot toe aan één persoon het leven gekost. Hij overleed waarschijnlijk aan een hartaanval toen zijn huis ten prooi dreigde te vallen aan het oprukkend vuur.

Toeristen die naar de deelstaat willen reizen dienen zich vooraf te informeren over de situatie ter plekke.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739