vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Allianz Global Assistance krijgt Keurmerk Klantgericht Verzekeren

Allianz global assistance krijgt keurmerk klantgericht verzekeren Reisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren ontvangen.

Het is de eerste verzekeraar in Nederland die het keurmerk heeft behaald en zijn beoordeeld volgens de strengere normen die sinds 1 januari van dit jaar gelden. Dit onafhankelijke kwaliteitskeurmerk toont aan dat Allianz Global Assistance  goede service biedt en dat klanten verzekerd zijn van een constante kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid.

Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren wordt door de onafhankelijke Stichting toetsing verzekeraars toegekend. Het keurmerk stelt strenge eisen aan de klantinformatie, dienstverlening, klanttevredenheid en het kwaliteitsbeleid. Onderwerpen waar Allianz Global Assistance dagelijks veel zorg aan besteedt.

Strengere normen

Vanaf januari 2012 moeten verzekeraars met het Keurmerk Klantgericht Verzekeren voldoen aan strengere normen. Een van de aangescherpte regels gaat over de bereikbaarheid. De klant moet binnen vijf minuten de juiste persoon of afdeling aan de lijn hebben. Daarnaast moet de verzekeraar duidelijk maken aan de klant hoe lang het duurt voor hij een reactie krijgt op zijn e-mail. Allianz Global Assistance is ook goedgekeurd op deze strengere normen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739