vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Over ons

Reisverzekeringblog.nl is een nieuwsblog over reizen, vakanties en reisverzekeringen.

Reisverzekeringblog is in 2009 gestart. Op dit blog plaatsen wij interessante, informatieve en nieuwswaardige artikelen over o.a. reisverzekeringen, reisverzekeraars, alarmcentrales, reisadviezen en onderwerpen die gerelateerd zijn aan reizen en vakanties.

Doelgroep
Reisverzekering Blog is een informatiebron voor iedereen, die goed voorbereid op reis wil gaan. Ben je op zoek naar informatie over welke reisverzekering je af moet sluiten of wil je meer weten over dekkingen en premies? Dan kan je deze informatie vinden op Reisverzekering Blog.

Wie zijn wij?
Het team van Reisverzekering Blog staat onder leiding van personen die door jarenlange ervaring hun sporen hebben verdiend in het verzekeringsvak, met als specialisatie reisverzekeringen.

Reisverzekeringblog werkt uit naam van Faber Verzekeringen. President Kennedylaan 19, 2517 JK in Den Haag. Faber verzekeringen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer; 27348868 tevens staan zij ingeschreven bij de KiFiD onder nummer; 300.013717 alsmede bij de AFM onder nummer; 12019424.


 

Vragen en antwoorden over Reisverzekeringblog.nl

Kan je op Reisverzekering Blog ook (reis)verzekeringen afsluiten?
Ja, je kan via Reisverzekering Blog de reisverzekeringen afsluiten van:

Waarom juist deze verzekeraars?
Reisverzekeringblog heeft er voor gekozen om de reisverzekeringen van de Europeesche, Allianz Global Assistance, Unigarant en OOM Verzekeringen aan te bieden, omdat het gespecialiseerde (reis)verzekeraars zijn. Wij staan volledig achter de diensten en producten van deze verzekeraars. Professionaliteit, deskundigheid en vertrouwen vormen de basis voor onze samenwerking.

Wordt Reisverzekeringblog betaald door deze verzekeraars?
Nee, wij ontvangen vooraf geen enkele vergoeding voor deze samenwerking.

Ontvangt Reisverzekeringblog provisie voor reisverzekeringen die via deze website worden afgesloten?
Ja. Wanneer een consument er voor kiest om via Reisverzekeringblog, een reisverzekering af te sluiten bij één van deze drie reisverzekeraars, ontvangt Reisverzekeringblog provisie.

Hoe zit het dan met de onafhankelijkheid?
Zoals bij iedere tussenpersoon bepaal je zelf bij wie je een reisverzekering afsluit. Je kunt daarvoor de voorwaarden en de premies van deze reisverzekeraars eenvoudig vergelijken. Indien je specifieke wensen hebt kunnen wij je helpen met deskundig advies, de uiteindelijke keuze bij welke reisverzekeraar je een reisverzekering afsluit is aan jou.

Waarom ontvangen jullie provisie?
Wij steken veel tijd in voorlichting en advies over reisverzekeringen. Ons redactieteam schrijft vrijwel dagelijks interessante artikelen over reisverzekeringen, vakantienieuws en preventie. Al onze onderzoeken en adviezen (ook telefonisch) zijn gratis toegankelijk. Om deze dienstverlening in stand te houden, hebben we natuurlijk inkomsten nodig.

Betaal ik meer premie omdat jullie provisie ontvangen?
Nee, de premie is niet hoger of lager, dan wanneer je een verzekering rechtstreeks bij de genoemde verzekeraars afsluit.

Er worden ook andere reisverzekeraars genoemd op Reisverzekering Blog, ontvangen jullie daar ook provisie van?
Nee, er is alleen een samenwerking met de Europeesche, Allianz Global Assistance, Unigarant en OOM Verzekeringen.

In hoeverre zijn jullie onderzoeken onafhankelijk?
De resultaten van onze onderzoeken worden niet beïnvloedt door de samenwerking met genoemde reisverzekeraars.

Wat indien ik vragen, opmerkingen of klachten heb?
Kijk op onze klantenservicepagina daar lees je meer informatie en hoe je contact met ons kunt opnemen.