vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Over ons

Reisverzekeringblog.nl is een nieuwsblog over reizen, vakanties en reisverzekeringen.

Op dit blog plaatsen wij interessante, informatieve en nieuwswaardige artikelen over o.a. reisverzekeringen, reisverzekeraars, alarmcentrales, reisadviezen en onderwerpen die gerelateerd zijn aan reizen en vakanties.

Reisverzekering Blog is een informatiebron voor iedereen, die goed voorbereid op reis wil gaan. Ben je op zoek naar informatie over welke reisverzekering je af moet sluiten of wil je meer weten over dekkingen en premies? Dan kan je deze informatie vinden op Reisverzekering Blog.

Wie zijn wij?
Het team van Reisverzekering Blog staat onder leiding van personen die door jarenlange ervaring hun sporen hebben verdiend in het verzekeringsvak, met als specialisatie reisverzekeringen.

Reisverzekeringblog werkt als verbonden bemiddelaar voor Faber Verzekeringen. President Kennedylaan 19, 2517 JK in Den Haag. Faber verzekeringen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer; 27348868 tevens staan zij ingeschreven bij de KiFiD onder nummer; 300.013717 alsmede bij de AFM onder nummer; 12019424.


Vragen en antwoorden over Reisverzekeringblog.nl

Kan je op Reisverzekering Blog ook (reis)verzekeringen afsluiten?
Ja, je kan via Reisverzekering Blog de reisverzekeringen afsluiten van: Allianz Global Assistance

Waarom juist deze verzekeraar?
Reisverzekeringblog heeft er voor gekozen om de reisverzekeringen van de Allianz Global Assistance aan te bieden, omdat het een gespecialiseerde (reis)verzekeraar is. Wij staan volledig achter de diensten en producten van deze verzekeraar. Professionaliteit, deskundigheid en vertrouwen vormen de basis voor onze samenwerking

Wat indien ik vragen, opmerkingen of klachten heb?
Kijk op onze klantenservicepagina daar lees je meer informatie en hoe je contact met ons kunt opnemen.