vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Voor iedere reis de juiste verzekering

Wij zijn specialist in (doorlopende) reisverzekeringen, dus hebben wij voor iedere reis of vakantie een bijpassende verzekering. Ga je emigreren, werken in het buitenland, een wereldreis maken, een jaartje backpacken of voor wedstrijdsport naar een ander land? Of zoek je een internationale ziektekostenverzekering? Geen punt. Wij zorgen er voor dat je goed verzekerd bent, dat betekent: de beste voorwaarden en een scherpe premie voor jouw reisverzekering. Als je 1-24 maanden in het buitenland verblijft om te werken, studeren, stage te lopen, te gaan backpacken, etc, dan is de Globetrotter Verzekering van Allianz de beste keuze.


Allianz reisverzekeringen

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar, met alarmcentrales in 36 landen en een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Waar je je ook bevindt, als je belt met Allianz word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Sluit nu een Allianz doorlopende reisverzekering of een Allianz kortlopende reisverzekering af en profiteer direct van alle voordelen. Met de Globetrotter verzekering van Allianz kan je maximaal 24 maanden naar het buitenland, dus prima geschikt voor backpackers. De huurauto verzekering is speciaal voor iedereen die een auto gaat huren. Met een Allianz reis en annuleringsverzekering sla je twee vliegen in 1 klap!

Annuleringsverzekeringen

Heb je een vakantie geboekt? Je kunt dan naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering afsluiten. Een annuleringsverzekering vergoedt de kosten als je de geboekte reis voor aanvang moet annuleren. De kosten die de reisorganisatie gemaakt heeft brengen ze bij je in rekening en moet je betalen. Met een annuleringsverzekering ben je gedekt tegen deze kosten. Er is ook een groepsannuleringsverzekering voor een vakantie met de hele familie.

Reisverzekering met Covid dekking en Engelstalige verzekeringsverklaring

Heb je voor je reis naar het buitenland een medische reisverzekering nodig met een dekking van 100.000 dollar en dekking voor Covid-19? Een medische verzekering voor het buitenland kan je hier snel en voordelig afsluiten. Je ontvangt dan een Engelstalige verzekeringsverklaring met Covid-dekking voor 100.000 dollar. Een Engelstalige verzekeringsverklaring is in sommige landen verplicht bij het inreizen.

Een reisverzekering voor iedere reis

Wil je weten waarom een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger is? Ga je naar het buitenland voor een strandvakantie? Een jaartje backpacken? Een verre reis maken? Of bijzondere sporten beoefenen tijdens je vakantie? Denk dan ook aan een reisverzekering die aansluit bij jouw reisgedrag. Dan ben je goed verzekerd en betaal je niet teveel premie. Ben je al op reis en heb je nog geen reisverzekering afgesloten, dat kan bij ons alsnog. En natuurlijk hebben wij de beste backpackers verzekering voor jou. Vergeet ook je annuleringsverzekering niet! Wil je tijdens je vakantie een auto huren zonder zorgen? Kies dan voor de Eigen Risico Verzekering Autohuur. Je kan bij ons ook terecht voor een tijdelijke of doorlopende Fietsverzekering met Doorfietsgarantie! Ga je op wintersport naar de Alpen om daar te sportief te genieten van zon en sneeuw? Wij hebben meerdere uitstekende verzekeringen voor wintersport.

Reisverzekeringen voor een camper of autovakantie

Met de auto of camper op vakantie? Daar hebben wij ook uitstekende reisverzekeringen voor, zoals een reisverzekering met autopech dekking. Ga je een camper of auto huren? Dan kan je met de Eigen Risico Verzekering Autohuur je eigen risico en borg verzekeren tot € 6.000,-

Reis- of annuleringsverzekering vergeten?

Ben jij je reisverzekering of annuleringsverzekering vergeten? Neem dan contact met ons op. In veel gevallen hebben wij een oplossing. Je kan ook bij ons terecht voor bijzondere reisverzekeringen, bijvoorbeeld als je aan wedstrijdsport doet. Komt er iemand over uit het buitenland? Dan is een medische reisverzekering voor een visum noodzakelijk. Ga je met een groep op reis? Wij hebben een uitstekende groepsreisverzekering en ook een groepsannuleringsverzekering.

Reisverzekeringen voor buitenlanders en Schengenvisum

Komt er familie, vrienden of een partner uit het buitenland? Wij hebben de juiste reisverzekering voor buitenlandse gasten. Is jouw buitenlandse gast al gearriveerd in Nederland? Hier kan alsnog een medische verzekering voor onvoorziene ziektekosten afsluiten. Voor een buitenlandse gast of familie boven de 70 jaar, hebben wij ook een prima medische reisverzekering. Zoek je een ziektekostenverzekering voor een buitenlander die al in Nederland is? Wij helpen je.

Reis- en annuleringsverzekeringen voor Nederlanders in het buitenland

Ga je voorgoed of tijdelijk naar het buitenland? Bijvoorbeeld om te emigreren, te werken, studeren, een wereldreis te maken of van je pensioen te genieten? Wij hebben daar uitstekende buitenlandverzekeringen voor, zoals Allianz Care een internationale ziektekostenverzekering: nu met 10% korting, doorlopende reisverzekering, kortlopende reisverzekering en verzekeringen speciaal afgestemd op onder andere: emigranten, expats, digital nomads en pensionado's. Kijk ook op onze speciale pagina voor reisverzekeringen en woonachtig in het buitenland.

bekijk alle reisverzekeringen

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739